Toimitusehdot

Galleria Gumsen toimitusehdot, voimassa 15.1.2020 alkaen

Galleria Gumse: Verkkokauppa / Taidegalleria verkossa
Galleria Gumsen verkkosivut / verkkokauppa / taidegalleria verkossa (www.galleriagumse.com) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, julkisyhteisöille ja yrityksille Suomessa, Ruotsissa ja Euroopassa. Tilauksen syntyessä kauppasopimus syntyy Galleria Gumsen (toiminimi) ja kuluttajan välille.

Verkkosivuilla olevat taidevalokuvataulujen hinnat sisältävät: 10 % tai 24 %:n arvonlisäveron. Myös Klarnan kautta maksettavat tuotteet pitävät sisällään aina 10 % tai 24 % alv:n. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Verkkokaupasta tilaaminen
Voit tutustua Galleria Gumsen verkkogalleriassa tauluihin ja vertailla niitä rauhassa. Voit pyytää lisätietoja tauluista sähköpostilla: info@galleriagumse.com. Tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa suoraan tuotteen kohdalta, sähköpostilla tai täyttämällä verkkosivuilla oleva tilauslomake.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja kopio laskusta.

Maksaminen
Voit maksaa ostoksen suoraan verkkokaupassa. Voimme myös halutessasi lähettää sinulle laskun sähköpostilla. Voit maksaa sähköpostina tulleen laskun rauhassa ja suoraan oman pankin kautta. Annamme sähköposti-laskulle 3 päivän maksuajan.

Toimitusaika
Toimitusajat Suomeen ovat määränpäästä ja toimitustavasta riippuen noin 1 – 3 viikkoa. Koska suurin osa tuotteista valmistetaan yksilöllisesti käsityönä vasta tilauksesta, toimitusajoissa on vaihtelua. Tarkemmat tuotekohtaiset toimitusaika-arviot saat sähköpostikyselyllä: info@galleriagumse.com

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä, tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista, emmekä alihankintayritysten toimitusviiveistä johtuvista viivästymisistä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle ennakkoon.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostiin: info@galleriagumse.com. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Galleria Gumsen sähköpostiin.

Haluamme, että asiakas on tyytyväinen ostamaansa tauluun ja voi suositella gallerian palveluja myös tuttaville. Olemme pohjoismainen kasvollinen perheyritys, joten ongelmatilanteissa meidän kanssa on helppoa asioida. Vastaamme tuotteiden mahdollisista puutteista tai virheistä Suomen lakien mukaisesti. Mahdolliset erimielisyydet osapuolten välillä pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla.

Inhimilliset virheet
Mikäli verkkosivuille: www.galleriagumse.com on päätynyt inhimillisestä tai teknisestä virheestä johtuen väärää tietoa, on Galleria Gumsella oikeus korjata syntynyt virhe. Mikäli virheellisen tiedon perusteella on syntynyt kauppa, on sekä asiakkaalla että Galleria Gumsella oikeus irtisanoa kauppa ilman erillisiä kustannuksia. Virheestä on kuitenkin ilmoitettava toiselle osapuolelle viipymättä virheen huomaamisen jälkeen.

Vaihto- ja palautusehdot
Verkkokaupasta tilatulla ja maksetulla tuotteella on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Tuotteen vaihto- tai palautus edellyttää taulun / teoksen virheetöntä kuntoa. Asiakas vastaa teoksen vaihtamisen tai palautuksen postituskuluista. Tilausten jälkihoitoon liittyvät kaikki kysymykset hoidat kätevästi sähköpostilla: info@galleriagumse.com. Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske alennuksella myytäviä teoksia, mittatilaustöitä, eikä yksilöllisesti valmistettuja tauluja. Tilauksen peruuttamisoikeutta rajoittava ehto on kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukainen.

Mikäli ilmenee, että taulussa on virhe tai se on vahingoittunut kuljetuksessa, toimitamme uuden taulun tilalle. Lähetä reklamaatio sähköpostiin 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta: info@galleriagumse.com. Laita sähköpostiin mukaan liitteeksi valokuva taulun mahdollisesta vauriosta tai valmistusvirheestä.

Jos vaihdettavaa tai palautettavaa tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on Galleria Gumsella oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka postituskuluineen. Koska kyseessä ovat uniikit tuotteet, huolellinen pakkaaminen on tärkeää. Taideteoksen pitää olla vahingoittumaton ja pakattu alkuperäiseen tai vastaavanlaiseen pakkaukseen. Perussääntö on, että pakkauksen on oltava sisältä pehmeä ja ulkopuolelta kova.

Jos asiakas peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa.
Noudatamme kuluttajaviraston verkkokaupan ohjeita ja kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä tietosuojalakia noudattaen. Tietoja ei luovuteta suoramarkkinointiin.

Valokuvien tekijänoikeudet
Galleria Gumsen taidegallerian taidevalokuvien tekijänoikeudet ovat valokuvien ottajilla, ellei niitä ole myyty tai siirretty jollekin toiselle taholle. Noudatamme Suomen lakien mukaisia tekijänoikeussääntöjä.

Lopputuotteena syntyvien taidevalokuvataulujen ja yrityksen verkkosivuilla olevien valokuvien kaikenlainen kaupallinen lainaaminen, kopioiminen, valokuvaaminen, käsitteleminen, tulostaminen, painaminen ja jakaminen on kielletty.

Tietosuoja-asiat
Tämä tekstiosa on seloste henkilötietojen käsittelytoimista Galleria Gumsessa. Tämä on yleisesti saatavilla Galleria Gumsen nettisivuilla ja yrityksen toimipaikassa.

Lähtökohtaisesti yrityksessä käsitellään vain sellaisia tietoja, jotka on lainmukaisesti hankittu. Tietoja säilytetään vain sen tietyn ajan, joka on tarpeen. Lisäksi suojellaan tietoa lainvastaiselta käytöltä. Ne henkilöt, joiden tehtäviin kuuluu käsitellä tiettyä tietoa, tekevät näin, eivätkä muut henkilöt.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan tietosuojaperiaatteita. Tiedot on kerätty tiettyä, nimenomaista ja laillista tarkoitusta varten, eikä niitä käsitellä myöhemmin näiden tarkoitusten kanssa yhteen sopimattomalla tavalla. Henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti, asianmukaisesti ja asiakkaan kannalta läpinäkyvästi.

Henkilötietojen käsittelyssä turvallisuus on varmistettu. Suojaamisessa on käytetty asianmukaisia teknisiä toimia (mm. F-Secure). Galleria Gumsen tietosuojavastaava on yhtiön toimitusjohtaja ja hänen yhteystiedot löytyvät Galleria Gumsen verkkosivuilta.

Galleria Gumse kerää tilikausittain asiakkaiden nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tuotteen toimitusosoitteen talteen asiakkaan laskua ja tuotteen toimitusta varten. Kyseiset asiakastiedot menevät kauppakohtaisesti tarvittaessa Galleria Gumsen alihankkijan ja kuljetusyrityksen tietoon. Asiakastiedot ovat myös Galleria Gumsen käyttämän tilitoimiston, digitoimiston ja tilintarkastajan nähtävillä.

Kyseessä ei ole ns. rekisteri, vaan verkkokaupan liiketoiminnan normaalit laskutus- ja toimitusosoitetietojen käyttötiedostot. Asiakkaiden henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tämä on Galleria Gumse toiminimen tietosuojaseloste. (GDPR: General Data Protection Regulation)