Taiteilijat

Galleria Gumse tekee yhteistyötä monien taiteilijoiden kanssa. Toiminnan alkuvaiheessa pääpaino on valokuvataiteessa. Olemme keränneet kauden alkuun laadukkaan koosteen valokuvan eri mahdollisuuksista. Galleria Gumsen verkkokaupan avajaiskauden taidevalokuvaaja on Juha Tuomi.

Juha Tuomi
Helsingissä vaikuttava Juha Tuomi on ammattivalokuvaaja ja pitkän linjan yrittäjä. Juha Tuomi on intohimoinen ulkoilija ja tämä reipas sporttinen elämätapa näkyy myös hänen hienoissa valokuvissaan. Tuomen otoksissa on usein mukana runsaasti positiivista energiaa. Tuomi on kuvannut paljon mm. luontoa, metsää ja Suomen eri vuodenaikoja.

Ray Vaara
Pohjanmaalla 60-luvulla syntynyt Ray Vaara on Yhdysvaltain ja Suomen kansalainen, joka on harrastanut valokuvausta 70-luvun lopulta lähtien. Hän on erikoistunut kuvaamaan Amerikassa ja erityisesti aurinkoisessa Kaliforniassa.

Ray Vaaran otoksissa korostuvat tarkat yksityiskohdat sekä upeat maisemat. Taidevalokuvaaja Vaara vaikuttaa talvet San Franciscossa ja kesät Tampereen seudulla.

Pauli Komsi
Turussa asuva taidevalokuvaaja Pauli Komsi on kuvannut paljon Välimerellä mm. Espanjassa ja Italiassa. Komsin valokuvia leimaavat värimaailmojen rajaukset ja pienuuden korostaminen.

Monessa Komsin kuvassa on joku juju tai siinä on hyvinkin abstraktinen ote. Pauli Komsi on taidekuvauksen lisäksi valokuvannut toimittajaurallaan paljon mm. sanomalehtiin ja yritysten asiakaslehtiin.

Taiteilija, haluatko päästä esille ja myydä taulujasi Galleria Gumsen verkkokaupassa?

Haemme nyt uusia valokuvaajia, muotokuvaajia ja taidevalokuvaajia Galleria Gumsen valtakunnalliseen verkkogalleriaan. Haemme myös uusia graafikkoja ja taidegraafikkoja yhteistyöhön Galleria Gumsen kanssa.

Lähetä meille sähköpostilla: info@galleriagumse.com malliksi yksi näytetyö, niin olemme yhteydessä sinuun. Uusista taiteilijayhteistyö -sopimuksista vastaa Galleria Gumsen yrittäjä Pauli Komsi, puh: 040 532 4092.

Kannattaa olla yhteydessä, sillä tarjoamme reilua, taiteilijaystävällistä ja luottamuksellista yhteistyösopimusta. Uutena galleriana olemme innoissamme uusista tekijöistä ja ideoista.