Saaristomeri tarvitsee suojelua

Galleria Gumsen toiminnassa painottuvat ympäristöarvot. Vastuullisen yritystoiminnan rinnalla olemme ottaneet tukikohteeksi Suomen rantojen ja vesistöjen suojelun. Erityiskohteena meillä haavoittuva ja ainutlaatuinen Turun Saaristomeri.

Jokaisesta myymästämme taidevalokuvataulusta lahjoitamme yhden euron Saaristomeren suojeluun. Tuki ohjataan konkreettiseen suojelutyöhön Pidä Saaristo Siistinä ry:n kautta.

Pidä Saaristo Siistinä ry on veneilijöiden ja vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö. PSS ry:n toiminta-alueet ovat Saaristomeri, Saimaa, Päijänne, Pohjanlahti, Pirkanmaa ja Itäinen Suomenlahti.

PSS ry tekee konkreettista ympäristöhuoltotyötä ja järjestö ylläpitää lähes 200 Roope-palvelupistettä ympäri maata. Galleria Gumse on järjestön kannatusyritys.

– Ajatus Saaristomeren suojelun tukemisesta lähti liikkeelle Galleria Gumsen päätuotteesta eli canvas- purjekankaalle painetusta taidevalokuvasta. Aito purjekangas on hyvin merellinen ja kestävä materiaali. Siitä syntyi idea tehdä jotain hyvää meriluonnon hyväksi, yrittäjä Pauli Komsi sanoo.

Galleria Gumsen käyttämä purjekangas on puuvillapohjaista, pitkäikäistä ja lujatekoista kangasta. Canvas-taulun kiilapuukehys on tehty aidosta suomalaisesta männystä Pohjanmaalla.

Pakkausmateriaalina on suomalainen kierrätetty pahvikartonki, joka on mittatilauksena suunniteltu juuri Galleria Gumsen taulujen varten, joten sen hukkapalat ovat vähäiset. Samalla pakkauskartonkiratkaisulla voimme lähettää asiakkaalle joko yhden tai kaksi taulua.

Galleria Gumsen logistiikka hoidetaan suomalaisen Posti Oy:n kautta, joka käyttää kuljetuksissa mm. biokaasuautoja.

Galleria Gumse on Roope-hylje-tunnuksesta tunnetun Pidä Saaristo Siistinä ry:n kannatusyritys. Lahjoitamme jokaisesta myydystä taulusta siivun Saaristomeren suojeluun.