Maksaminen ja toimitus

Helppoa tilaamista

Voit tilata tauluja Galleria Gumsen verkkokaupasta helposti rekisteröitymättä verkkokauppaan. Tyylikkäiden sisustustaulujen toimitukset asiakkaille hoitaa luotettavasti suomalainen Posti Oy.

Taulun maksaminen

Galleria Gumsen verkkokaupasta tilaaman taidevalokuvataulun voit maksaa turvallisesti kahdella eri tavalla:
Galleria Gumse lähettää sinulle laskun sähköpostilla.
TAI
Klarnan kautta: verkkopankkimaksu, pankki- tai luottokorttimaksu tai Klarna-lasku.

Lasku sinun sähköpostiin

Tämä on helppo, turvallinen ja luotettava tapa maksaa Galleria Gumsen verkkokaupan ostos. Tilauksen jälkeen lähetämme sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen ”sähköisen” paperilaskun sähköpostikentässä sekä liitteenä pdf-muodossa. Voit maksaa paperilaskun rauhassa ja turvallisesti suoraan pankkiin, tai sitten oman nettipankin kautta.

Annamme maksuaikaa 3 päivää. Mitä nopeammin maksat laskun, niin sitä nopeammin käynnistämme yksilöllisen taidekuvataulun valmistuksen.

HUOM: Lahjakorteissa maksutapana on vain sähköpostilla lähetettävä lasku. Saat siihen maksuaikaa jopa 7 päivää.

Klarnan maksutavat

Klarnan kautta käytössäsi on tutut verkkopankkimaksu sekä pankki- ja luottokorttimaksu. Seuraa vain ostoskorin maksuvaiheen ohjeita.

Jos valitset maksutavaksi Klarna-laskun, maksuaikaa on 14 vuorokautta ja sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja. Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Maksun myöhästyessä Klarna veloittaa sinulta muistutusmaksun 5 euroa ja viivästyskorkoa korkolain mukaan. Lisätietoja: www.klarna.fi

Toimitusaika noin 1 – 2 viikkoa

Asiakkaan tilauksen ja maksetun laskun jälkeen käynnistämme taidekuvataulun yksilöllisen tulostuksen ja valmistamisen osaksi käsityönä. Toimitusaika on noin 1 – 2 viikkoa. Käytännössä annamme valmistamisprosessin jälkeen taulun värien kuivua rauhassa vähintään 3 päivää, jotta ne kestävät pitkäaikaisesti.

Tilaa taulu ja maksa se kätevästi vaikka sähköpostiisi tulevalla laskulla. Posti tuo sisustustaulun sinun lähimpään Posti Oy:n toimipisteeseen.

Posti tuo taulupaketin lähelle

Galleria Gumsen taulut toimitetaan asiakkaille Posti Oy:n pakettipalvelun kautta. Vain pienimmät taulut (S-koko: 40 x 50 cm) mahtuvat Postin pakettiautomaatteihin. Kaikki muut koot: M, L ja XL toimitetaan lähimpään Postiin tai Postin noutopisteeseen.

Nouda lähetyksesi valitsemastasi noutopisteestä. Postin verkostoon kuuluu Suomessa yli 1400 pakettiautomaattia ja noin 2200 palvelupistettä, joilla on laajat aukioloajat.

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen, josta voit noutaa sen saatuasi sähköisen saapumisilmoituksen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Voit noutaa tilauksen myös seurantatunnuksella.

Hae taulupaketti viikon aikana

Lähetys on noudettavissa Postista tai Postin noutopisteestä 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Postin pakettiautomaateista lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. 

Jos et viikossa hae taulupakettia, niin se palautetaan lähettäjälle. Voit ostaa noudettavalle paketille lisää säilytysaikaa kirjautumalla sisään Postin omaan palveluun. Palvelun hinta on 1 euroa/päivä. Maksimissaan säilytysaikaa voi pidentää 28 vuorokauteen. Minimi säilytysajan pidennys on 5 vuorokautta. 

Huomioithan, että pakettiautomaatin ollessa täynnä Posti pidättää oikeuden ohjata paketin automaattia lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan noudettavaksi. Käytäntö pätee myös paketin koon ylittäessä automaatin mitat: 59 x 36 x 60 cm.