Maksaminen ja toimitus

Helppoa tilaamista

Voit tilata tauluja Galleria Gumsen verkkokaupasta helposti rekisteröitymättä verkkokauppaan. Tyylikkäiden sisustustaulujen toimitukset asiakkaille hoitaa luotettavasti suomalainen Posti Oy.

Taulun maksaminen

Galleria Gumsen verkkokaupasta tilaaman taidevalokuvataulun voit maksaa turvallisesti kahdella eri tavalla:
Galleria Gumse lähettää sinulle laskun sähköpostilla.
TAI
Klarnan kautta: verkkopankkimaksu, pankki- tai luottokorttimaksu tai Klarna-lasku.

Lasku sinun sähköpostiin

Tämä on helppo, turvallinen ja luotettava tapa maksaa Galleria Gumsen verkkokaupan ostos. Tilauksen jälkeen lähetämme sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen ”sähköisen” paperilaskun sähköpostikentässä sekä liitteenä pdf-muodossa. Voit maksaa paperilaskun rauhassa ja turvallisesti suoraan pankkiin, tai sitten oman nettipankin kautta.

Annamme maksuaikaa 3 päivää. Mitä nopeammin maksat laskun, niin sitä nopeammin käynnistämme yksilöllisen taidekuvataulun valmistuksen.

HUOM: Lahjakorteissa maksutapana on vain sähköpostilla lähetettävä lasku. Saat siihen maksuaikaa jopa 7 päivää.

Klarnan maksutavat

Klarnan kautta käytössäsi on tutut verkkopankkimaksu sekä pankki- ja luottokorttimaksu. Seuraa vain ostoskorin maksuvaiheen ohjeita.

Jos valitset maksutavaksi Klarna-laskun, maksuaikaa on 14 vuorokautta ja sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja. Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Maksun myöhästyessä Klarna veloittaa sinulta muistutusmaksun 5 euroa ja viivästyskorkoa korkolain mukaan. Lisätietoja: www.klarna.fi

Toimitusaika noin 1 – 2 viikkoa

Asiakkaan tilauksen ja maksetun laskun jälkeen käynnistämme taidekuvataulun yksilöllisen tulostuksen ja valmistamisen osaksi käsityönä. Toimitusaika on noin 1 – 2 viikkoa. Käytännössä annamme valmistamisprosessin jälkeen taulun värien kuivua rauhassa vähintään 3 päivää, jotta ne kestävät pitkäaikaisesti.

Tilaa taulu ja maksa se kätevästi vaikka sähköpostiisi tulevalla laskulla. Posti tuo sisustustaulun sinun lähimpään Posti Oy:n toimipisteeseen.

Posti tuo taulupaketin lähelle

Galleria Gumsen taulut toimitetaan asiakkaille Posti Oy:n pakettipalvelun kautta. Vain pienimmät taulut (S-koko: 40 x 50 cm ja sitä pienemmät) mahtuvat Postin pakettiautomaatteihin. Kaikki muut koot: M, L ja XL toimitetaan lähimpään Postiin tai Postin noutopisteeseen.

Nouda lähetyksesi valitsemastasi noutopisteestä. Postin verkostoon kuuluu Suomessa yli 1400 pakettiautomaattia ja noin 2200 palvelupistettä, joilla on laajat aukioloajat.

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen, josta voit noutaa sen saatuasi sähköisen saapumisilmoituksen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Voit noutaa tilauksen myös seurantatunnuksella.

Hae taulupaketti viikon aikana

Lähetys on noudettavissa Postista tai Postin noutopisteestä 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Postin pakettiautomaateista lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. 

Jos et viikossa hae taulupakettia, niin se palautetaan lähettäjälle. Voit ostaa noudettavalle paketille lisää säilytysaikaa kirjautumalla sisään Postin omaan palveluun. Palvelun hinta on 1 euroa/päivä. Maksimissaan säilytysaikaa voi pidentää 28 vuorokauteen. Minimi säilytysajan pidennys on 5 vuorokautta. 

Huomioithan, että pakettiautomaatin ollessa täynnä Posti pidättää oikeuden ohjata paketin automaattia lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan noudettavaksi. Käytäntö pätee myös paketin koon ylittäessä automaatin mitat: 59 x 36 x 60 cm.

Galleria Gumsen toimitusehdot, voimassa 15.1.2020 alkaen

Galleria Gumse: Verkkokauppa / Taidegalleria verkossa
Galleria Gumsen verkkosivut / verkkokauppa / taidegalleria verkossa (www.galleriagumse.com) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, julkisyhteisöille ja yrityksille Suomessa, Ruotsissa ja Euroopassa. Tilauksen syntyessä kauppasopimus syntyy Galleria Gumsen (toiminimi) ja kuluttajan välille.

Verkkosivuilla olevat taidevalokuvataulujen hinnat sisältävät: 10 % tai 24 %:n arvonlisäveron. Myös Klarnan kautta maksettavat tuotteet pitävät sisällään aina 10 % tai 24 % alv:n. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Verkkokaupasta tilaaminen
Voit tutustua Galleria Gumsen verkkogalleriassa tauluihin ja vertailla niitä rauhassa. Voit pyytää lisätietoja tauluista sähköpostilla: info@galleriagumse.com. Tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa suoraan tuotteen kohdalta, sähköpostilla tai täyttämällä verkkosivuilla oleva tilauslomake.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja kopio laskusta.

Maksaminen
Voit maksaa ostoksen suoraan verkkokaupassa. Voimme myös halutessasi lähettää sinulle laskun sähköpostilla. Voit maksaa sähköpostina tulleen laskun rauhassa ja suoraan oman pankin kautta. Annamme sähköposti-laskulle 3 päivän maksuajan.

Toimitusaika
Toimitusajat Suomeen ovat määränpäästä ja toimitustavasta riippuen noin 1 – 3 viikkoa. Koska suurin osa tuotteista valmistetaan yksilöllisesti käsityönä vasta tilauksesta, toimitusajoissa on vaihtelua. Tarkemmat tuotekohtaiset toimitusaika-arviot saat sähköpostikyselyllä: info@galleriagumse.com

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä, tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista, emmekä alihankintayritysten toimitusviiveistä johtuvista viivästymisistä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle ennakkoon.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostiin: info@galleriagumse.com. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Galleria Gumsen sähköpostiin.

Haluamme, että asiakas on tyytyväinen ostamaansa tauluun ja voi suositella gallerian palveluja myös tuttaville. Olemme suomalainen kasvollinen perheyritys, joten ongelmatilanteissa meidän kanssa on helppoa asioida. Vastaamme tuotteiden mahdollisista puutteista tai virheistä Suomen lakien mukaisesti. Mahdolliset erimielisyydet osapuolten välillä pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla.

Inhimilliset virheet
Mikäli verkkosivuille: www.galleriagumse.com on päätynyt inhimillisestä tai teknisestä virheestä johtuen väärää tietoa, on Galleria Gumsella oikeus korjata syntynyt virhe. Mikäli virheellisen tiedon perusteella on syntynyt kauppa, on sekä asiakkaalla että Galleria Gumsella oikeus irtisanoa kauppa ilman erillisiä kustannuksia. Virheestä on kuitenkin ilmoitettava toiselle osapuolelle viipymättä virheen huomaamisen jälkeen.

Vaihto- ja palautusehdot
Verkkokaupasta tilatulla ja maksetulla tuotteella on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Tuotteen vaihto- tai palautus edellyttää taulun / teoksen virheetöntä kuntoa. Asiakas vastaa teoksen vaihtamisen tai palautuksen postituskuluista. Tilausten jälkihoitoon liittyvät kaikki kysymykset hoidat kätevästi sähköpostilla: info@galleriagumse.com. Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske alennuksella myytäviä teoksia, mittatilaustöitä, eikä yksilöllisesti valmistettuja tauluja. Tilauksen peruuttamisoikeutta rajoittava ehto on kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukainen.

Mikäli ilmenee, että taulussa on virhe tai se on vahingoittunut kuljetuksessa, toimitamme uuden taulun tilalle. Lähetä reklamaatio sähköpostiin 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta: info@galleriagumse.com. Laita sähköpostiin mukaan liitteeksi valokuva taulun mahdollisesta vauriosta tai valmistusvirheestä.

Jos vaihdettavaa tai palautettavaa tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on Galleria Gumsella oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka postituskuluineen. Koska kyseessä ovat uniikit tuotteet, huolellinen pakkaaminen on tärkeää. Taideteoksen pitää olla vahingoittumaton ja pakattu alkuperäiseen tai vastaavanlaiseen pakkaukseen. Perussääntö on, että pakkauksen on oltava sisältä pehmeä ja ulkopuolelta kova.

Jos asiakas peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa.
Noudatamme kuluttajaviraston verkkokaupan ohjeita ja kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä tietosuojalakia noudattaen. Tietoja ei luovuteta suoramarkkinointiin.

Valokuvien tekijänoikeudet
Galleria Gumsen taidegallerian taidevalokuvien tekijänoikeudet ovat valokuvien ottajilla, ellei niitä ole myyty tai siirretty jollekin toiselle taholle. Noudatamme Suomen lakien mukaisia tekijänoikeussääntöjä.

Lopputuotteena syntyvien taidevalokuvataulujen ja yrityksen verkkosivuilla olevien valokuvien kaikenlainen kaupallinen lainaaminen, kopioiminen, valokuvaaminen, käsitteleminen, tulostaminen, painaminen ja jakaminen on kielletty.

Tietosuoja-asiat
Tämä tekstiosa on seloste henkilötietojen käsittelytoimista Galleria Gumsessa. Tämä on yleisesti saatavilla Galleria Gumsen nettisivuilla ja yrityksen toimipaikassa.

Lähtökohtaisesti yrityksessä käsitellään vain sellaisia tietoja, jotka on lainmukaisesti hankittu. Tietoja säilytetään vain sen tietyn ajan, joka on tarpeen. Lisäksi suojellaan tietoa lainvastaiselta käytöltä. Ne henkilöt, joiden tehtäviin kuuluu käsitellä tiettyä tietoa, tekevät näin, eivätkä muut henkilöt.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan tietosuojaperiaatteita. Tiedot on kerätty tiettyä, nimenomaista ja laillista tarkoitusta varten, eikä niitä käsitellä myöhemmin näiden tarkoitusten kanssa yhteen sopimattomalla tavalla. Henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti, asianmukaisesti ja asiakkaan kannalta läpinäkyvästi.

Henkilötietojen käsittelyssä turvallisuus on varmistettu. Suojaamisessa on käytetty asianmukaisia teknisiä toimia (mm. F-Secure). Galleria Gumsen tietosuojavastaava on yhtiön toimitusjohtaja ja hänen yhteystiedot löytyvät Galleria Gumsen verkkosivuilta.

Galleria Gumse kerää tilikausittain asiakkaiden nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tuotteen toimitusosoitteen talteen asiakkaan laskua ja tuotteen toimitusta varten. Kyseiset asiakastiedot menevät kauppakohtaisesti tarvittaessa Galleria Gumsen alihankkijan ja kuljetusyrityksen tietoon. Asiakastiedot ovat myös Galleria Gumsen käyttämän tilitoimiston, digitoimiston ja tilintarkastajan nähtävillä.

Kyseessä ei ole ns. rekisteri, vaan verkkokaupan liiketoiminnan normaalit laskutus- ja toimitusosoitetietojen käyttötiedostot. Asiakkaiden henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tämä on Galleria Gumse toiminimen tietosuojaseloste. (GDPR: General Data Protection Regulation)