UKK

Mikä on canvas-taulu?

Canvas on pellavasta, puuvillasta tai vastaavasta langasta valmistettu vahva kangas, jota käytetään purjeiden ja telttojen valmistukseen sekä öljyvärimaalaukseen. Käytännössä suuri osa maailman taiteesta on tehty juuri tällaiselle canvas-kankaalle. Galleria Gumse käyttää teoksissaan laadukasta 350 gramman paksuista, puuvillapohjaista mattapintaista luonnonvalkoista Art Canvas-kangasta.

Mikä on vaneritaulu?

Vaneri on poikittain liimattua puuviilua. Vaneri on kestävä ja luonnonmukainen materiaali. Galleria Gumse käyttää teoksissaan suomalaista aitoa koivuvaneria, joka on ympäristösertifioitu (FSC). Tarjoamme asiakkaille vahvaa 15 mm paksua koivuvaneria, jonka reunat on tyylikkäästi sisäänpäin viistetty. Vaneritaulu painaa selvästi enemmän kuin canvas-taulu. Sen takia isommissa (L ja XL) vaneritauluissa on pitkät alumiinilistat seinään kiinnittämistä varten

Tarvitseeko taulu vielä erikseen kehystää?

Ei tarvitse. Sekä canvas- että vaneritaulut ovat heti ripustusvalmiita. Canvas-taulun hieno purjekangas kiertyy taulun reunasta kiinni aitoon puukehykseen ja taulun sivureunaan jää näkyviin pieni osa valokuvaa. Vaneritaulussa koko kuvapinta on vedostettu etupinnalle ja taulun reunoissa on hiottu vaneripinta.

Voinko saada taulun omilla mitoilla?

Kyllä voi saada. Jos et löydä sopivan kokoista taulua meidän vakiokokomalleista (S, M, L ja XL), niin voimme räätälöidä teille mittatilauksena oman taidevalokuvataulun. Canvas-taulujen suurimmat pituusmitat ovat 80 x 110 cm ja vaneritauluissa 90 x 90cm. Voimme myös tehdä kaksi-tai kolmiosaisen sarjakuvataulun samasta valokuvasta. Laita omat toivemitat ja teoksen nimi sähköpostilla meille: info@galleriagumse.com, niin me lähetämme teille tarjouksen.

Voinko ostaa monta taulua kerralla?

Kyllä voi. Itse asiassa se kannattaa, sillä saat aina toisesta taulusta 10 euron arvoisen yllätyslahjan. Säästät luontoa, kun samassa paketissa / lähetyksessä voimme toimittaa kaksi taulua. Annamme 10 euron arvoisen herkuttelulahjakortin aina toisesta, parillisesta taulusta, koska samaan pakettiin mahtuu enintään kaksi taulua. Saat siis rahan arvoista etua toisesta, neljännestä ja kuudennesta taulusta.

Yritystilat kaipaavat uutta ilmettä, miten voitte auttaa?

Tulemme mielellämme käymään ja arvioimaan, millainen sisustustauluratkaisu loisi teidän yritystiloista viihtyisämmän paikan työskennellä. Voimme räätälöidä teidän yritykselle mittatilauksena sopivan kokoiset taulut sekä hakea / valokuvata teille näyttäviä kuva-aiheita, jotka tukevat yrityksenne liiketoimintaa. Pyydä yrityskäyntiä sähköpostilla: info@galleriagumse.com.