UKK

Mikä on canvas-taulu?

Canvas on pellavasta, puuvillasta tai vastaavasta langasta valmistettu vahva kangas, jota käytetään purjeiden ja telttojen valmistukseen sekä öljyvärimaalaukseen. Käytännössä suuri osa maailman taiteesta on tehty juuri tällaiselle canvas-kankaalle. Galleria Gumse käyttää teoksissaan laadukasta 350 gramman paksuista, puuvillapohjaista mattapintaista luonnonvalkoista Art Canvas-kangasta.

Mikä on polyartkangas-taulu?

Polyartkangas on hienoa rypistymätöntä laatukangasta, jota käytettään vaativissa olosuhteissa. Se on palosuojattua materiaalia. 140 g paksuinen kangas sopii hyvin värien käyttöön. Polyartkangas-taulut on valmiiksi kehystetty laadukkailla EU:ssa valmistetuilla taulukehyksillä.

Tarvitseeko taulu vielä erikseen kehystää?

Ei tarvitse. Sekä canvas- että polyartkangas-taulut ovat heti ripustusvalmiita. Canvas-taulun hieno purjekangas kiertyy taulun reunasta kiinni aitoon puukehykseen ja taulun sivureunaan jää näkyviin pieni osa valokuvaa. Polyartkangas-taulussa koko kuvapinta on vedostettu etupinnalle.

Myös artpahvi-tauluissa on kehys valmiina hinnassa mukana.

Voinko saada taulun omilla mitoilla?

Kyllä voi saada. Jos et löydä sopivan kokoista taulua meidän vakiokokomalleista, niin voimme räätälöidä teille mittatilauksena oman taidevalokuvataulun. Canvas-taulujen suurimmat pituusmitat ovat 80 x 110 cm. Voimme myös tehdä kaksi-tai kolmiosaisen sarjakuvataulun samasta valokuvasta. Laita omat toivemitat ja teoksen nimi sähköpostilla meille: info@galleriagumse.com, niin me lähetämme teille tarjouksen.

Voinko ostaa monta taulua kerralla?

Kyllä voi. Itse asiassa se kannattaa, sillä saat aina toisesta taulusta 8 euron palautuksen. Säästät luontoa, kun samassa paketissa / lähetyksessä voimme toimittaa kaksi taulua. Annamme 8 euron arvoisen alennuksen aina toisesta, parillisesta taulusta, koska samaan pakettiin mahtuu enintään kaksi taulua. Saat siis rahan arvoista etua toisesta ja neljännestä taulusta.

Yritystilat kaipaavat uutta ilmettä, miten voitte auttaa?

Tulemme mielellämme käymään ja arvioimaan, millainen sisustustauluratkaisu loisi teidän yritystiloista viihtyisämmän paikan työskennellä. Voimme räätälöidä teidän yritykselle mittatilauksena sopivan kokoiset taulut sekä hakea / valokuvata teille näyttäviä kuva-aiheita, jotka tukevat yrityksenne liiketoimintaa. Pyydä yrityskäyntiä sähköpostilla: info@galleriagumse.com.

Kuvassa on canvas- eli purjekangastaulu kokoluokassa M eli 50 x 70 cm. Tämä koko on ns. julistekoko. Taulua ei tarvitse kehystää, vaan se on heti valmis seinälle.

Canvas eli aidolle purjekankaalle vedostettu taulu. Koko M eli 50 x 70 cm.